Premestili smo na http://www.imaginati0n.eu.pn/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Premestili smo na http://www.imaginati0n.eu.pn/

HomePortalLatest imagesSearchRegisterLog in

moj video sa you tuba :D

Go down 
+3
0TpOBaTa
Kangar0 j4ck
zOrg
7 posters
AuthorMessage
PrO_WooN
Guest
Anonymous

moj video sa you tuba :D Empty
PostSubject: moj video sa you tuba :D   moj video sa you tuba :D I_icon_minitimeWed May 13, 2009 12:42 am

Back to top Go down
zOrg

zOrg

Broj poruka : 25
Datum upisa : 2009-05-12
Godina : 35

PostSubject: BULLSH!T   moj video sa you tuba :D I_icon_minitimeWed May 13, 2009 5:54 pm

ovo stranje je napravljeno od 40 miliona demoa... tachno se vidi kako su skupljeni 10 demoa sa svake mape i kao povezali hedare da izgleda dobro... mislim stvarno... koliko loodi? xD pro woona? omg! ko je josh chuo za njih i njega? =)))))))) SISO! NE ZNASH POJMA! HAHA =)
Back to top Go down
Kangar0 j4ck

Kangar0 j4ck

Broj poruka : 12
Datum upisa : 2009-05-04

PostSubject: Re: moj video sa you tuba :D   moj video sa you tuba :D I_icon_minitimeWed May 13, 2009 6:05 pm

gg z0rg objasnio Very Happy
Back to top Go down
zOrg

zOrg

PostSubject: Re: moj video sa you tuba :D   moj video sa you tuba :D I_icon_minitimeWed May 13, 2009 6:21 pm

brate josh su ukrali tag od KGB! samo stavili zelenu pozadinu i onu ribu i lika sa kalashem... i kao sad su loodi... misim =0 xDD i zasto ne pishe na kojim je PUBLIC SERVERIMA ovo zakidao... brate mogu i ja da odem na Serbian Heaven ili Serbian Pub ili tako neki botovski server (na oba pomenuta sam banovan) i da podelim dbilima hedare i kao ujeeea kidam =0
Back to top Go down
0TpOBaTa

Broj poruka : 6
Datum upisa : 2009-05-13

PostSubject: Re: moj video sa you tuba :D   moj video sa you tuba :D I_icon_minitimeWed May 13, 2009 7:18 pm

Ovo sve sa Deadmatca-a Very Happy
Back to top Go down
PrO_WooNa

PrO_WooNa

Broj poruka : 4

PostSubject: PrO_WooNa   moj video sa you tuba :D I_icon_minitimeThu May 14, 2009 3:05 pm

Dobro je zorg bravo za tebe ti si PRO uzmi pa napravi ovakav klip pa se javi, nemoras da vredjas.mogo bi nekad da kazes extra je nesto al nema veze No
Back to top Go down
zOrg

zOrg

PostSubject: Re: moj video sa you tuba :D   moj video sa you tuba :D I_icon_minitimeThu May 14, 2009 3:54 pm

hahaha to nie bilo prozivanje bo2... nego sprdnja...ja znam kako ti igrash i to mi je dosta... a ja da pravim ovakve klipove necu jer kad sam stvarno igrao cs to je bilo josh dok je postojao G klan... sad ni ne znam da igram cs ali se botujem po serverima... =)
Back to top Go down
LiqueD

LiqueD

Broj poruka : 8
Datum upisa : 2009-05-15

PostSubject: Re: moj video sa you tuba :D   moj video sa you tuba :D I_icon_minitimeFri May 15, 2009 12:57 am

GG ali ipak DM xD
Back to top Go down
i0nZ

Broj poruka : 28
Datum upisa : 2009-04-21

PostSubject: Re: moj video sa you tuba :D   moj video sa you tuba :D I_icon_minitimeTue May 19, 2009 2:30 pm

ae uradi ovo na 1 mapu i da ne prestajes sa snimanjem sta i mene kad sere nekad snimam Mad Mad
Back to top Go down
Coacarftw-.-
Administrator!
Coacarftw-.-

Broj poruka : 164
Datum upisa : 2009-04-14

PostSubject: Re: moj video sa you tuba :D   moj video sa you tuba :D I_icon_minitimeTue May 19, 2009 3:28 pm

AJDE VISE NE SMARAJTE KLIP JE ODLICAN, TO STO JE VAMA KRIVO, I STO STE DEBILI TO JE VAS PROBLEM!!!!!!!!!!!SNIMI TI OVAKAV KLIP PA SE JAVI!SLEDECI KOJ BUDE KENJAO JOS NESTO U VEZI OVOG KLIPA IDE BAN SA FORUMA!!
Back to top Go down
https://imaginati0n.darkbb.com
zOrg

zOrg

PostSubject: Re: moj video sa you tuba :D   moj video sa you tuba :D I_icon_minitimeTue May 19, 2009 7:29 pm

vidi ga coacmar sto brani pro_woonu =) to je zato sto je PrO_WoOnA =)))))) sa PRO!
Back to top Go down
PrO_WooNa

PrO_WooNa

Broj poruka : 4

PostSubject: PrO_WooNa   moj video sa you tuba :D I_icon_minitimeTue May 19, 2009 7:55 pm

Dobro bre ljudi sta se svadjate svako ima svoje misljenje Very Happy Cool .Da je sranje klip ja ga nebi ni stavljao ovde
Back to top Go down
zOrg

zOrg

PostSubject: Re: moj video sa you tuba :D   moj video sa you tuba :D I_icon_minitimeWed May 20, 2009 8:55 am

pazi da te je prokenjalo jeste... i nie tolko losh klip... ali ako nisi mogao da poqpish sa klanskih neke dobre kilove mogo si bar 4-5 mixeva da odigrash i odatle da ubacish poneki kill... chisto da vide ljudi da i tu moze te usere =) to je moje mishljenje... svidja mi se pesma iz klipa zato sam ga pogledo hh =)
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: moj video sa you tuba :D   moj video sa you tuba :D I_icon_minitime

Back to top Go down

moj video sa you tuba :D
Back to top 
Page 1 of 1