Broj poruka : 25 Datum upisa : 2009-05-12 Godina : 35 Lokacija : Belgrade, Karaburma[PBP]
Subject: Re: Rampa[G]e frag movie...proba ! Wed May 20, 2009 8:49 am
znam jer su kad sam bio jako mali bash takav nishan koristili "PRO" igrachi... lik je donosio svoj komp u igraonu jbt... i furao isti takav pljunuti nishan... josh kao klinac sam se lozio na takav shanni... ceo zelen =( QQ ocu ga i ja =( steta sto je taj lik koga ja znam sad okoreli wowash i ne zeli da cuje za CS a i drugi lik koji je imao eno ga na bogoslovskom fakultetu! QQ ocu i ja! ='(
zOrg
Broj poruka : 25 Datum upisa : 2009-05-12 Godina : 35 Lokacija : Belgrade, Karaburma[PBP]
Subject: Re: Rampa[G]e frag movie...proba ! Wed May 20, 2009 8:52 am
ali se isto tako secam da koriscenje bilo kojih skinova je bilo zabranjeno na Turnirima i moralo je da se igra sve po defaultu... zato nikad do sad nisam menjao skinove u CS =) sad me bash bole qratz i za turnire i za ostalo igram da ubiem tajm xD
neleAN1mAL
Broj poruka : 14 Datum upisa : 2009-06-07
Subject: Re: Rampa[G]e frag movie...proba ! Sun Jun 07, 2009 5:14 pm
nerazumem sta wam je zanimljiwo sa tim ? :/
zOrg
Subject: Re: Rampa[G]e frag movie...proba ! Sun Jun 07, 2009 6:06 pm
jbt ovaj ko da ocemo cheat da furamo a ne promenimo izgled zoom-a... igram cs celog zivota po defaultu i sad kad mi puca kurac za sve ocu se zezam pa mi je eto sve zanimljivo, a izmedju ostalog i taj zoom...